miércoles, 30 de noviembre de 2011

SANTA CECÍLIA


Per tal de celebrar la festa de Santa Cecília com cada any la banda i la cobla van fer el seu ja típic concert a l’auditori del Palau Bofarull.

En primer lloc la Cobla va oferir quatre sardanes i una marxa, una d’aquestes sardanes amb un lluïment de tible, a càrrec de la Clàudia Llauradó.


En la segona part la banda ens va oferir un pasdoble, amb un solo de trompeta a càrrec de l’Alex Gómez, (molt emocionant perquè el públic present va aplaudir-lo sense esperar que finalitzés la peça) seguidament vam poder escoltar un concert per a trompeta i banda amb la solista Gisela Alegret i va finalitzar amb uns arranjaments de música de pel•lícula com el senyor dels anells, Ghost i de la volta al món amb 80 dies.


A la mitja part vam nomenar al Pare Marcel-lí Muñoz Encinas, antic director de l’escola, músic honorari, com a agraïment de tot el que ha fet al llarg d’aquests anys per la nostra Banda-Cobla.

En segon lloc varem acomiadar els músics que deixen, o han deixat la banda-cobla al llarg del curs passat i també vam donar la benvinguda als nous músics que s’han incorporat a la banda-cobla, fruit de l’escola de música i de les activitats que organitza la Banda-cobla, com són les Màster Class i les colònies musicals. Els nous músics són: Cristina Fort (Flauta travessera) Patricia Agudo (Clarinet i flabiol) Alicia Gual (Saxofon) Adrià Potau (Saxofon) Tomàs Gallego (Trombó de vares) Alba Muñoz (Violoncel) Anna Mª Domínguez (Contrabaix).

Després vam sopar plegats al menjador de l’escola on vam poder gaudir dels “Gran Premis!” i els seus nominats. I com no vam acabar amb el tradicional Bingo! (on sempre trobem algun que altre trampós)

Volem donar les gràcies a tots els que vareu omplir l’auditori amb la vostra assistència.

Volem FELICITAR al músics per aquest gran concert, va ser molt bonic i d’altíssima qualitat. FELICITATS!

No hay comentarios:

Publicar un comentario