jueves, 28 de enero de 2016

Amb aquestes paraules em despedeixo

Com ja sabeu desde fa uns mesos, ja vaig informar de que a finals de gener deixaria la direcció de la Banda.
Aquest divendres serà el meu últim assaig.
Aquest divendres acabo una etapa que ha durat 7 anys en els quals, el Marc i jo hem treballat de valent per aconseguir fer una bona banda i cobla i hem creat una bona escola de música i una bandeta per als més petits.

Cada cop que penso en tot el treball fet i en tots els músics que poc a poc hem animat a seguir amb els seus estudis musicals, em sento orgullosa d'haver sigut una mica responsable de tot plegat.

Dirigint la banda he aprés moltíssim, m'ha fet estudiar direcció, m'ha fet moure'm per a conèixer repertori i material i per damunt de tot, m'ha fet estimar una mica més la formació de la banda.
He viscut moments de tots colors, m'ha tocat ser dolenta en alguns moments i patir però també he vist la recompensa del treball ben fet.

Des d'ahir, ja tinc un successor, que segur que seguirà amb la feina feta i amb energies renovades farà que la banda sigui encara més del que ja és.

Només em queda animar-vos a estudiar i disfrutar fent música.
M'estimo molt la banda en la que jo vaig començar i espero que tots vosaltres pogueu arribar a estimar-la com ho he fet i faig jo.

Gràcies a tots els que fins a l'últim moment m'heu donat suport incondicional, gràcies per tot el que m'emporto, espero que hagueu aprés tan de mi com jo de vosaltres.

Dir-vos que això no és un adéu, seguiré vinculada amb l'escola, fent les classes de clarinet i sempre que pugui, seré part del vostre públic.


Laia Sanahuja Castañeda
Ex-directora de la Banda Pare Manyanet de Reus


No hay comentarios:

Publicar un comentario