domingo, 19 de septiembre de 2021

DIJOUS 23 DE SETEMBRE A LES 18.30 h PG. DE MISERICÒRDIA de REUS


 
DIJOUS 23 DE SETEMBRE A LES 18.30 h PG. DE MISERICÒRDIA
Cercavila del Seguici Petit
Tindrem el goig de tornar a acompanyar un any més, @aligapetita_reus amb la música de la nostra banda-cobla, enguany en una formacio híbrida formada per instruments de vent, percussió amb els joves músics de la Banda Cobla Pare Manyanet.
Com en anys anteriors, estem en conveni amb el departament de tradicional de l' Escola Municipal de Música de Tarragona, i aquesta ocasió tenim el suport d'algun música de la banda juvenil BSR. També comptarem amb una representació de la banda juvenil de l' Aula Vilalta de la Selva del Camp.
Tots plegats farem ballar amb músiques engrescadores i alegres, a la senyora de la festa, la més maca. L'àliga petita de Reus.
#seguicipetit @misericòrdia2021 #reus#festamajor
Amb la participació dels músics de l’Aula de Sons de Reus, el Ball de Diables infantil, el Drac petit, la Cucafera, el Basilisc petit, el Lleó petit, els Nanos petits, la Mulassa petita, els Vitxets, Moros i Indis petits, el Ball de Marcos Vicente, el Ball de Pastorets petit, el Ball de Cercolets petit, el Ball de Prims petit, el Ball de Valencians petit, el Ball de Bastonets de l’Esbart Santa Llúcia, el Ball de Mossèn Joan de Vic petit, el Ball de Gitanes petit, l’Escola de Bastons de l’Orfeó Reusenc, la Canalla dels Xiquets de Reus, l’Àliga petita i la Banda de Música del Pare Manyanet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario