miércoles, 5 de mayo de 2021

FESTA DE LA MARE 2021 - BALLADA SARDANES I CONCERT DE LA BANDA-COBLA

Arriba el mes de maig, i la celebració de la festa de la mare.

Concretament enguany la banda-cobla del col·legi Pare Manyanet ho celebrarà el diumenge 9 de maig. 

Serà amb una ballada de sardanes i un concert de la banda-cobla a les instal·lacions del col·legi.

A les 18:30 h. La COBLA del col·legi tocarà una petita audició de sardanes al pati del col·legi. (sardanes de 5 tirades) S'informarà dels tiratges i tindrem persones que us poden ensenyar en un breu curs, a fer els passos de curts i de llargs. També us ajudaran a comptar i a repartir.

A les 19:20 hores actuarà la BANDETA formada pels alumnes d'entre 8 i 10 anys d'edat que s'estan formant a la nostra escola de música de la Banda, dirigits pel Joan Marimón.

A les 19:30 h. La BANDA-COBLA del col·legi oferirà un concert de bandes sonores i música per a banda al pati del col·legi. Durant el transcurs del concert, els músics faran l'acte d'homenatge a les mares.



En totes les celebracions es seguiran les recomanacions sanitàries:
MASCARETA - DISTÀNCIA - GRUPS BOMBOLLA FAMILIARS – AFORAMENT CONTROLAT.


En totes les celebracions per tal de poder complir amb les mesures sanitàries esmentades es demanarà portar en tot moment la mascareta obligatòria, i seguir les indicacions dels membres de la junta i de l'organització.


Per accedir a la ballada de sardanes i al concert de la banda cobla a les 18:30 hores, es prendrà la temperatura, hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició de tots els assistents. L'ús de la mascareta és obligatori. Les cadires estaran a distància de seguretat. Els actes musicals es desenvoluparan íntegrament al pati del col·legi.

 

Les persones interessades en assistir com a públic us demanem que completeu el següent formulari d’inscripció prèvia. Així podrem controlar l’aforament i tenir una previsió d’assistents per planificar tota la distribució de cadires que necessitarem.

https://forms.gle/DR99szXmnz55AFaw9




 


Aneu-vos reservant també les següents dates:


Ø El dissabte 12 de juny tindrem dos esdeveniments conjunts: la banda actuarà al festival simfònics oferint un concert a la tarda i tot seguit es celebrarà l’acte graduació dels alumnes de quart d’ESO i la cobla actuarà tocant sardanes que ballaran els alumnes de 4t.

Ø El diumenge 4 de juliol a la tarda, al teatre Bartrina oferirem un concert que clourà el curs dins del cicle Reus a 4 bandes, i que serà compartit entre les dues bandes de la ciutat (la Banda Simfònica de Reus i la Banda Pare Manyanet)

 

 Us hi esperem!



Salutacions cordials,


 

Escola de Música i Banda-Cobla Pare Manyanet

FEM 30 ANYS! (1991-2021)

No hay comentarios:

Publicar un comentario