miércoles, 24 de marzo de 2021

DIUMENGE 28 DE MARÇ. DIUMENGE DE RAMS. CONCERT DE LA BANDA-COBLA

PROPERES ACTUACIONS

Benvolgudes famílies de la banda-cobla Pare Manyanet, alumnes, seguidors, simpatitzants i premsa;

 

La banda i cobla Pare Manyanet no estem exempts de conviure en un entorn de pandèmia que ens ha obligat durant l’últim any ha ajornar i suspendre algunes de les nostres activitats, però hem continuat treballant i assajant sempre que la situació sanitària ens ho ha permès des del retorn a l’activitat escolar, el passat mes de setembre.

 

En aquesta situació, que tots coneixeu sobradament, les moltes incerteses i per totes les mesures i protocols de seguretat que van canviant cada dos per tres, estem intentant que tot es desenvolupi amb una certa normalitat dins del context covid19 i hem mantingut en la mesura la periodicitat dels assaigs setmanals (fins a quatre assaigs cada setmana) i procurarem mantenir els concerts habituals.

 

Així doncs, us fem coneixedors de les properes activitats que tenim previstes


- Diumenge 28 de març. Diumenge de Rams

 

A les 11:30 h. al pati del col·legi benedicció dels rams. La banda tocarà dues petites peces musicals abans i després de la benedicció.

A les 11:45 h. celebració de l’Eucaristia a la capella de l’escola.

A les 12:30 h. La COBLA del col·legi tocarà una petita audició de sardanes al pati del col·legi. (sardanes de 5 tirades)

A les 13:00 h. La BANDA del col·legi oferirà un breu concert de bandes sonores i música per a banda al pati del col·legi.


En totes les celebracions es seguiran les recomanacions sanitàries:
MASCARETA - DISTÀNCIA - GRUPS BOMBOLLA FAMILIARS – AFORAMENT CONTROLAT.


En totes les celebracions s’obrirà tant la capella com el teatre per tal de poder complir amb les mesures sanitàries esmentades.


Per accedir al concert de la banda cobla a les 12:30 hores, es prendrà la temperatura, hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició de tots els assistents. L'ús de la mascareta és obligatori. Les cadires estaran a distància de seguretat. Els actes musicals es desenvoluparan íntegrament al pati del col·legi.

 

Les persones interessades en assistir com a públic us demanem que completeu el següent formulari d’inscripció prèvia. Així podrem controlar l’aforament i tenir una previsió d’assistents per planificar tota la distribució de cadires que necessitarem.

https://forms.gle/HxTjisLf8Ny7e43h7

 

Després de setmana santa tornarem a l’activitat amb els assaigs habituals i tenim previstes les següents actuacions:

La banda actuarà el divendres 23 d’abril dins dels actes culturals al camp de futbol de gespa artificial, oferint concert per als alumnes del centre.


Aneu-vos reservant també les següents dates:


Ø Diumenge 2 de maig (al matí la cobla té planificat actuar a l’aplec de Tarragona, però encara no se sap si es podrà tirar endavant l’activitat)

Ø Diumenge 2 de maig, a la tarda tindrem la Festa de la Mare, que com cada any, homenatja a totes les mares dels músics i la cobla i la banda actuaran al pati del col·legi. Properament donarem més detalls.

Ø El dissabte 12 de juny tindrem dos esdeveniments conjunts: la banda actuarà al festival simfònics oferint un concert a la tarda i tot seguit es celebrarà l’acte graduació dels alumnes de quart d’ESO i la cobla actuarà tocant sardanes que ballaran els alumnes de 4t.

Ø El diumenge 4 de juliol a la tarda, al teatre Bartrina oferirem un concert que clourà el curs dins del cicle Reus a 4 bandes, i que serà compartit entre les dues bandes de la ciutat (la Banda Simfònica de Reus i la Banda Pare Manyanet)

 

 

A veure si a poc a poc les condicions van millorant i podem celebrar com cal, el 30è aniversari de la nostra banda-cobla!

 

Aprofitem aquestes ratlles per a desitjar-vos unes bones vacances de setmana santa i molta salut per a tothom!

 

Salutacions cordials,


 

Escola de Música i Banda-Cobla Pare Manyanet

FEM 30 ANYS! (1991-2021)

No hay comentarios:

Publicar un comentario